رکورد یک میلیارد یورویی رئال مادرید

رئال مادرید با فتح لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته، با درآمدی بیش از یک میلیارد یورو در صدر لیگ مالی فوتبال دیلویت قرار گرفت و منچسترسیتی را پشت سر گذاشت.

 

باشگاه فوتبال رئال مادرید با ثبت درآمدی تاریخی به مبلغ ۱.۰۴۵ میلیارد یورو در فصل ۲۰۲۳/۲۴، به اولین باشگاه فوتبال در جهان تبدیل شد که درآمد سالانه آن از مرز یک میلیارد یورو عبور کرده است. این موفقیت به دلیل فتح دوگانه لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا و همچنین افزایش چشمگیر درآمدهای روز مسابقه و تجاری به دست آمد. بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو باعث دو برابر شدن درآمد روز مسابقه به ۲۴۸ میلیون یورو شد، در حالی که قراردادهای جدید اسپانسری و فروش کالاهای تجاری، ۴۸۲ میلیون یورو دیگر به درآمد باشگاه اضافه کرد.

در رده دوم، باشگاه منچسترسیتی با درآمد ۸۳۷ میلیون یورو قرار گرفت، در حالی که پاری‌سن‌ژرمن با درآمدی حدود ۶۸۰ میلیون یورو در جایگاه سوم ایستاد. منچستریونایتد، با وجود بدترین عملکرد خود در لیگ برتر انگلیس، جایگاه چهارم را با درآمدی حدود ۶۵۰ میلیون پوند به خود اختصاص داد. سایر باشگاه‌های برتر شامل بایرن مونیخ، بارسلونا، آرسنال و لیورپول بودند، در حالی که چلسی با ۴۶۰ میلیون پوند لیست ده باشگاه پردرآمد را تکمیل کرد.

دیلویت تاکید کرد که شرکت در مسابقات یوفا برای درآمدزایی باشگاه‌ها حیاتی است. این موضوع با سقوط یوونتوس از رتبه یازدهم به شانزدهم پس از حذف از مسابقات اروپایی به دلیل نقض قوانین مالی منصفانه کاملاً مشهود است