محمد العبار: دعوت به ارائه راه‌حل‌های نوآورانه با وعده پاداش باورنکردنی و فرصت همکاری

العبار در اجلاس ۱ میلیارد فالور در دبی آدرس ایمیل شخصی خود را بر روی صفحه نمایش داد و از شرکت کنندگان دعوت کرد تا راه حل های خود را ارسال کنند.

یک میلیاردر اماراتی مردم را به ارائه راه‌حل‌هایی برای دو چالش دعوت کرد و قول داد «پاداش باورنکردنی» یا حتی گزینه ای برای امضای قرارداد کاری برای کسی او را تحت تاثیر قرار دهد، ارائه کند.

محمد العبار، بنیانگذار اعمار، گفت که می خواهد داون تاون دبی را به پربازدیدترین مکان روی زمین تبدیل کند. او نیاز به یک کمپین بازاریابی یک ساله دارد که به جذب بیش از ۱۵۰ میلیون بازدیدکننده کمک کند.

چالش دوم مربوط به مسکن است. او با یادآوری بزرگ‌شدن خود در یک اتاق با ۱۳ برادرش، گفت: «بسیاری از مردم دبی قبلاً در مسکن اجتماعی زندگی می کردند، اما پس از آن دولت امارات خانه هایی را در اختیار شهروندان قرار داد. در حال حاضر ۱/۸ میلیون نفر در سراسر جهان با کمبود مسکن مواجه هستند.

او کمپینی نیاز دارد که بر ایجاد مرکزی برای رسیدگی و حل این مشکل مبرم (مشکل مسکن در جهان) تمرکز دارد.

در سخنرانی روز دوشنبه در اجلاس ۱ میلیارد فالور در دبی، العبار آدرس ایمیل شخصی خود را روی صفحه نمایش داد و از شرکت کنندگان دعوت کرد تا راه حل های خود را ارسال کنند.

در طول جلسه، العبار نکاتی را در مورد دلیل تصمیم خود برای رها کردن تیم بازاریابی خود به اشتراک گذاشت. او از تغییر به سمت کیفیت واقعی محصول و تعامل معتبر نسبت به روش‌های بازاریابی سنتی حمایت کرد. او گفت که بازاریابی سنتی اغلب شبیه پروپاگاندا است.

او گفت که چگونه یک ویدیوی ۳۰ ثانیه‌ای که برای تولید آن ۷۰۰۰۰ درهم هزینه داشت، در یکی از پروژه‌های املاک شرکتش، فروش میلیاردی داشت. او استدلال کرد که بازاریابی موثر فراتر از روش های سنتی است. این ویدئو - که در فوریه سال گذشته منتشر شد - محمد العبار، بنیانگذار املاک اعمار را به همراه ۱۲ نوه اش در یک ویلا نشان می دهد.

او گفت که نمی تواند به همان سیاست های بازاریابی که قبلا وجود داشت پایبند باشد. وی اظهار داشت: موضوع بازاریابی مملو از فریب است. تمرکز من باید بر افزایش کیفیت محصولاتم باشد. او از دیگران خواست که «صادق باشند و بر کیفیت آنچه ارائه می‌دهید تمرکز کنند»