بازگشت تیک‌تاک به ایالات متحده: تلاش‌های ترامپ، مانع حذف این پلتفرم

پیش از آن که کار اپلیکیشن تیک‌تاک در ایالات متحده رسماً ممنوع شود،‌ تیک‌تاک خود دسترسی کاربران آمریکایی به این اَپ را قطع کرد.

دیوان عالی ایالات متحده روز جمعه، 17 ژانویه، قانونی را تأیید کرد که بر اساس آن در صورتی که شبکه مادر این اپلیکیشن هم‌رسانی ویدئو تا روز یک‌شنبه آن‌ را نفروشد، فعالیتش در آمریکا ممنوع خواهد شد.

ساعاتی پیش از رسمی شدن این قانون، یعنی شنبه شب، 18 ژانویه، اپ تیک‌تاک با ارسال این پیام به کاربران آمریکایی «فعلاً» از آنها خداحافظی کرد: «قانون منع تیک‌تاک در ایالات متحده اجرایی شده است. متأسفانه معنی‌اش این است که فعلا نمی‌توانید از تیک‌تاک استفاده کنید.»

چند ساعت بعد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، اعلام کرد که قصد دارد با صدور یک فرمان اجرایی به شرکت چینی مادر «تیک‌تاک» مهلت بیشتری دهد تا یک خریدار مورد تأیید پیدا کند. اقدامی که باعث می‌شود این شبکه اجتماعی محبوب، دست‌کم برای مدت زمان بیشتری بتواند در ایالات متحده فعال بماند.

چند ساعت بعد تیک‌تاک در پیامی خطاب به کاربران خود نوشت: «به لطف تلاش‌های رئیس‌جمهور ترامپ، تیک‌تاک بار دیگر در ایالات متحده در دسترس است».

این شبکه اجتماعی پیش‌تر نیز بیانیه‌ای منتشر و اعلام کرده بود که برخی کاربران آمریکایی دوباره توانسته‌اند به وب‌سایت تیک‌تاک دسترسی پیدا کنند. همچنین، اپلیکیشن تیک‌تاک که بسیار پرکاربردتر است، برای عده‌ای با محدودیت‌های جزئی دوباره فعال شده است